Drivmedeltank

Med över 50 års erfarenhet är GB Tank din pålitliga partner för drivmedellagring med fokus på långsiktighet och kvalitet. Vi har en förmåga att anpassa oss efter olika behov och att erbjuda material och konfigurationer som garanterar en hållbar och säker lagring för en mängd olika drivmedelstyper. Genom vårt engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet ser vi till att våra produkter är utformade för att minimera påverkan på miljön och främja en grönare framtid. 

Material och mångsidighet 

Våra drivmedelstankar tillverkas med högkvalitativa material som säkerställer en lång livslängd och pålitlighet. Vi erbjuder olika utformningar, inklusive rostfri innermantel för att hantera även de mest aggressiva bränslen och kemikalierna. 

Se våra olika tankar här

Anpassade drivmedelstankar

Behöver du traditionella bränslen som bensin och diesel eller förnybara alternativ som HVO och biodiesel, kan GB Tank skräddarsy lösningar efter dina specifika behov. Vårt mål är att möta dina krav och önskemål. Precis som med våra miljövänliga bränsletankar, är våra drivmedelstankar utformade med en livslängd på över 50 år. Vi tar miljöansvar på allvar och strävar efter att minska miljöpåverkan genom våra produkter och tjänster. 

GB Tank är för dig som vill investera i bra  drivmedelstankar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att möta dina behov på ett pålitligt och professionellt sätt.

Kontakt oss här