Förvaring av bränsle för företag – pålitligt och miljövänligt

På GB Tank erbjuder vi skräddarsydda lösningar för förvaring av bränsle för företag. Vi besitter gedigen erfarenhet och kunskap gällande tankar för förvaring av bränsle, olja, vatten och kemiska vätskor. Vi hjälper er att hitta den optimala lösningen utifrån era behov. 

Våra produkter för förvaring av bränsle för företag:

Vi erbjuder olika typer av tankar utifrån behov:

  • Säkerhetstankar: Dubbelmantlade underjordiska tankar med invändig rördragning för miljövänlig förvaring. 
  • Underjordstankar: Finns i enkel- eller dubbelmantlat utförande för flexibel användning. 
  • Ovanjordstankar: Finns som liggande eller stående. Finns även isolerade tankar för tallolja, levereras även med uppvärmning.

Till alla dubbelmantlade tankar kopplar man ett läckagevarningssystem som larmar om det blir läckage. 

ovanjordtankunderjordstank

Hur stora tankar och cisterner erbjuder ni?

Vi kan tillverka tankar från 1m³ upp till 150m³ men runt 100m³ är en vanlig storlek våra kunder brukar beställa. Tankarna kan förses med mellanväggar, om man är i behov av att tanken ska kunna förvara fler kvaliteter i en och samma tank. Inom vattenskyddsområden ska dubbelmantlade tankar med läckagevarning användas. Det blir allt vanligare att dubbelmantlade tankar och tankar med miljölåda används även utanför skyddsområde. Detta på grund av ökad miljömedvetenhet.

Högkvalitativa material och lång livslängd

Våra förvaringstankar är tillverkade av högkvalitativa material vilket ger tankarna en lång hållbarhet. Självklart erbjuder vi också professionell installation och garanti för att ni ska känna er trygga. Tankarna är certifierade och testade för minimal miljöpåverkan och maximal säkerhet vilket gör att våra tankar är perfekta för förvaring av bränsle för företag.

Kontakta GB Tank

För säker och effektiv förvaring av bränsle, kontakta GB Tank idag. Vi hjälper er att hitta den perfekta lösningen för era behov och garanterar en miljövänlig och pålitlig förvaring.

Lär mer och kontakta oss här