Kylvattentank för datahall 

GB Tank levererar högkvalitativa kylvattentankar för datahallar och en mängd andra industrier. Med över 50 års erfarenhet inom branschen har vi levererat över 10 000 tankar till nöjda kunder, inklusive stora oljebolag, försvaret och olika industrisektorer. Våra tankar erbjuder säker förvaring av kemiska vätskor och är konstruerade för att möta olika behov.  

Lång erfarenhet i branschen

GB Tank har ett gediget rykte för att leverera högkvalitativa tankar som uppfyller höga branschstandarder. Med över 50 års erfarenhet har vi utvecklat en djupgående expertis inom området som gör oss till det självklara valet för kylvattentankar för datahallar.

Se våra olika tanktyper här

Mångsidiga tankstorlekar 

Vi förstår att varje projekt har unika krav när det gäller tankar. Därför erbjuder GB Tank en imponerande bredd av anpassningsbara tankstorlekar. Vårt sortiment sträcker sig från mindre tankar på 1m³ upp till imponerande 150m³. Tankarna kan även utrustas med mellanväggar, vilket ger möjlighet att lagra flera olika vätskor i samma tank. 

Välj GB Tank som din nästa kylvattentank för datahall

GB Tank är det perfekta valet när det kommer till att investera i kylvattentankar för datahallar. Oavsett om du driver en datahall eller är involverad i andra industrier, kan du vara säker på att våra produkter är utformade för att överträffa dina förväntningar när det gäller säkerhet, hållbarhet och mångsidighet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att möta dina specifika behov på ett pålitligt och professionellt sätt.

Kontakta oss här

Letar du efter stålbalkar i Örebro