Oljecistern från GB Tank

GB Tanks oljecistern är konstruerad för att garantera säker och pålitlig förvaring av olja. Den är tillverkad av högkvalitativa material och genomgår rigorösa tester för att säkerställa att den uppfyller de högsta standarderna. Vår oljecistern finns i en mängd olika storlekar för att passa dina behov, oavsett om du behöver lagra en liten mängd olja för hemmabruk eller en större mängd för kommersiellt bruk. 

Bränsletankar för bensinstationer

En trygg lösning för din olja

Våra oljecisterner är tillverkade av högkvalitativa material och är godkända enligt gällande standarder. De är konstruerade för att vara säkra och miljövänliga, och för att förhindra läckage och spill.
Vi erbjuder oljecisterner i olika modeller och storlekar för att passa dina behov. Du kan välja mellan cisterner i stål och glasfiber. Vi har även cisterner för ovanjords- och underjordsmontering. GB Tanks oljecisterner är även enkla att underhålla. De är utrustade med en mängd funktioner som gör det enkelt att rengöra och inspektera dem.

Kontakta GB Tank idag för att veta mer

Är du redo att investera i en säker och effektiv oljecistern? Kontakta GB Tanks experter idag för att få rådgivning och hjälp att välja den perfekta lösningen för dina behov.
Oavsett om du driver en industri, ett lantbruk eller söker en privat oljetank för hemmet, har vi på GB Tank en cistern som passar dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar och modeller, från kompakta cisterner till rymliga tankar för större oljebehov.