GB Tank erbjuder tankar med rostfri innermantel

GB Tank kan erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa tankar med rostfri innermantel för säker och effektiv lagring av vätskor. Produktionen sker i Sverige och i samarbete med en välrenommerad partner i Lettland. Tankarna är normalt tillverkade av svartplåt, men kan även specialanpassas med rostfri innermantel för aggressiva medier som HVO och biodiesel. Yttermanteln ytbehandlas enligt gällande certifikat. Oavsett om du behöver lagra olja, diesel, eller kemikalier, kan GB Tank erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina specifika behov.

Tankar för försvarsmakt och militär

Invändig glasflakearmering för extra skydd

För att ge extra korrosionsskydd invändigt i tanken, appliceras en speciell behandling med glasflakearmerad vinylester. Denna behandling gör att GB Tanks klarar de flesta kända drivmedel och andra vätskor, såsom bensin, diesel, B100, etanol, E85, E10, Adblue, kylvatten för datahallar och även fossilfria alternativ som HVO och biodiesel.Tack vare sin robusta konstruktion och innovativa säkerhetsfunktioner har GB Tank den perfekta lösningen för krävande miljöer där säkerhet och tillförlitlighet är avgörande.

GB Tank – vi kan lagring i tankar

GB Tank är en ledande leverantör av tankar för lagring av drivmedel. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för att tillgodose dina behov. Våra tankar är robusta och pålitliga för lagring av olja, diesel och andra vätskor. Med en imponerande livslängd på 50 år eller mer utgör den en trygg investering för din verksamhet. Kontakta oss idag för att få mer information om våra produkter och tjänster!