Behöver du tank för AdBlue? GB Tank hjälper dig!

GB Tank har allt du behöver för säker och effektiv lagring av spolarvätska, med hjälp av våra tankar för AdBlue. Vi levererar tankar i olika storlekar till tillbehör och installation. Vi har lång erfarenhet och gediget kunnande inom branschen, och vi hjälper dig gärna att hitta den optimala lösningen för dina behov.
GB Tank kan erbjuda ett brett utbud av stående dubbelmantlade tankar i olika volymer. Dubbelmantlingen ger en extra säkerhetsnivå och skyddar mot läckage, vilket i många länder är ett lagkrav för att säkerställa en god miljö.

Miljötänk i fokus

Våra tankar för AdBlue är tillverkade av högkvalitativa material och konstruerade för att garantera säker och miljövänlig lagring. Vi tar miljöpåverkan på stort allvar och erbjuder därför dubbelmantlade tankar med läckagevarning, invändig rördragning samt miljölådor för att skydda vattenskyddsområden.
Vår produktion görs i samarbete med en betrodd partner i Lettland. Standardmodellen är tillverkad av svartplåt, men för aggressiva medier som HVO och biodiesel krävs en rostfri innermantel.

GB Tank – din pålitliga partner

Är du på jakt efter en pålitlig och säker bränsletank till din tankstation? Då är GB Tank det självklara valet. Vi erbjuder ett brett utbud av cisterner för drivmedel och kemiska vätskor, i olika utföranden och storlekar. Vi är en pålitlig partner för säkra och effektiva tankar för AdBlue. Kontakta oss idag för mer information.