Tank för truckdiesel hos GB Tank

GB Tank erbjuder ett brett utbud av dieseltankar för transport, optimerade för truckdiesel. Med storlekar från 1 kubikmeter till 150 kubikmeter kan vi erbjuda en lösning för alla behov.
Våra dieseltankar för truckdiesel är konstruerade för säker och miljövänlig lagring. Den invändiga rördragningen minimerar risken för läckage, och rören skyddas från yttre påverkan. 

Skräddarsydda lösningar för dig 

Vi på GB Tank förstår att varje kund har olika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina specifika krav på hur tanken för truckdiesel ska användas.
Vare sig om du behöver använda dig av en tank ovanjord eller underjord, så kan vi garantera en livslängd på minst 50 år för din truckdieseltank.
Våra tankar är även certifierade och testade för att ge dig som kund minimal risk för miljöpåverkan och maximal säkerhet.  

GB Tank – din partner för dieseltankar

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra dieseltankar för transport och hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov när det kommer till truckdiesel, men även att skydda miljön.
Våra dieseltankar är behandlade med glasflakearmerad vinylester som korrosionsskydd, och kan därför klara av fler olika drivmedel såsom etanol, bensin, diesel, B100 och E85, för att nämna några få.

Sedan 1970-talet har GB Tank varit en certifierad och pålitlig produkt för bränslelagring. Med över 10 000 levererade tankar, främst till de större oljebolagen, har vi etablerat oss som en ledande aktör inom branschen. Kontakta GB Tank idag för mer information. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för dina behov.